Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking eStatements
ElectronicApplications TransferP2P TransferT2C

Safekeeping

Fiţi de acord că păstrarea obiectelor de valoare într-o saltea, în comod sau chiar într-un safeu ascuns în cameră după un tablou – este deja un lucru de modă veche.

BC „Moldova Agroindbank” SA vă oferă un loc sigur, convenabil, în condiţii de maximă siguranţă, pentru păstrarea obiectelor de valoare – safeurile individuale.

Aici puteţi păstra în siguranţă banii, bijuteriile, documentele, hîrtiile de valoare, lucrări de artă - totul ceea ce are valoare pentru dumneavoastră.

Perioada de depozitare

Termenul de închiriere a safeului depinde de dorinţa Dvs. de la o zi la mai mulţi ani. Perioadele scurte de închiriere sunt utile mai ales cînd mergeţi într-o vacantă sau plecaţi de acasă cu afaceri.

Safeurile sunt localizate în sediile sucursalelor Moldova Agroindbank special echipate. Camerele sunt dotate cu echipament modern de cel mai înalt grad de protecţie.

După semnarea contractului de prestare a serviciilor safeul este la dispoziţia Dvs. . Din acest moment, acccesul la valorile depuse este exclus persoanelor terţe, inclusiv angajaţilor băncii.

Confidenţialitate

1. Plasarea şi scoaterea valorilor în/din casete sau verificarea acestora se va face de către client în prezenţa (la distanţă) angajatului băncii responsabil de tezaurul safeu casete, după care aceştia vor încuia safeul caseta, păstrând cheile.

Moldova Agroindbank apreciaza înalt încrederea Dvs. Astfel, dacă aţi depus obiecte de valoare în safeul nostru, noi garantăm siguranţa lor completă şi integritatea absolută.

TARIFE ŞI COMISIOANE PENTRU SERVICIILE PRESTATE CLIENŢILOR PERSOANE FIZICE 

Lista sucursalelor ce ofera servicii de pastrare a bunurilor in safeuri individuale