ADVENTICA MOLDOVA - centru de divertisment pentru întreaga familie

Veronica Russu , managerul parcului ADVENTICA MOLDOVA, a relatat într-un interviu pentru Pavel Zingan despre centrul de divertisment destinat întregii familii – ADVENTICA MOLDOVA.

Veronica, salut! Încep cu începutul: ce este ADVENTICA MOLDOVA?

Este un centru de divertisment de familie. Atunci când vizitatorii vin la ADVENTICA cu copiii lor, uită de ceea ce se întâmplă afară și devin și mai fericiți. Noi, ca echipă, ne concentrăm să oferim cele mai bune servicii posibile pentru tinerii vizitatori și pentru părinții lor.

Din câte am înțeles, ADVENTICA MOLDOVA face parte din proiectul internațional Adventica, lansat în Lituania în 2020. Cum v-a venit ideea de a vă extinde în Moldova și de a deschide un centru la Chișinău?

Ideea ADVENTICA a apărut în 2018-2019 în Lituania. Timp de mulți ani, fondatorii ADVENTICA au lucrat în industria de divertisment în aer liber. Spre deosebire de Moldova, Lituania are un sezon cald și uscat mult mai scurt, așa că ideea de a se muta într-un spațiu interior a devenit o necesitate. În 2019, fondatorii proiectului au văzut un spațiu liber într-unul dintre centrele comerciale din Vilnius, Lituania și, astfel s-a născut prima și cea mai mare (4.300 mp) ADVENTICA. Din acea zi, cofondatorii au avut în plan să deschidă câte o zonă ADVENTICA anual, dar COVID-19 a schimbat aceste planuri. În fiecare an, managementul nostru vizitează zeci de centre comerciale, expoziții, conferințe, turnee de afaceri. În 2022 am avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din Moldova la una dintre cele mai mari expoziții din lume - MAPIC. Din acel moment a început calea de formare a proiectului ADVENTICA MOLDOVA. În Lituania, s-a decis ca noua ADVENTICA să fie deschisă în centrul comercial modern PORT MALL. După mai puțin de un an, proiectul și-a început activitatea în Chișinău.

Când a fost lansat proiectul din Chișinău și care sunt principalele obiective ale acestuia?

ADVENTICA Moldova a fost lansat pe 21 octombrie 2023. Ne-a luat 9 luni pentru ca acest proiect să vadă lumina zilei, exact cât durează să naști un copil (râde). Obiectivul principal a fost să aducem din Europa în Moldova cea mai bună calitate, siguranță și experiență a clienților. Pentru confortul vizitatorilor noștri, am creat și un site web www.adventica.md.

Ce fel de activități există la Adventica?

ADVENTICA este un centru de divertisment pentru familii, nu un loc de joacă pentru copii. Este un loc în care întreaga familie va găsi ceva interesant pentru a-și petrece timpul. Chiar și părinții pot folosi punctele de distracție ale parcului și se pot juca împreună cu copiii lor. Avem o zonă spațioasă pentru copii mici, o sală imensă de mingi mici, obstacole ninja, jocuri interactive, trambuline tradiționale și gonflabile. ADVENTICA are o pistă pentru mașini electrice cu indicatoare rutiere și semafoare reale, plase suspendate, 7 camere tematice pentru organizarea zilelor de naștere etc.

Unul dintre domeniile de activitate sunt zilele de naștere. De ce va avea parte copilul dacă petrecerea de ziua lui de naștere va avea loc în centrul dvs.?

Lăsând modestia la o parte, vreau să spun că i se va crea copilului o experiență de neuitat. Cam toate restricțiile posibile sunt eliminate. Primești una dintre cele 7 săli tematice pentru petrecerea aniversară timp de 2,5 ore. Prețul include participarea tuturor copiilor și a părinților lor. Poate fi adusă propria mâncare sau aceasta poate fi comandată la food court-ul de la PORT MALL. Poate invita animatorul preferat și poate decora sala după bunul plac. De asemenea, toate distracțiile din parc vă sunt puse la dispoziție, cu excepția câtorva simbolice. Am observat că oamenilor le place atât de mult să își sărbătorească zilele de naștere la noi, încât își rezervă două intervale orare consecutive pentru a sta mai mult timp. Și, bineînțeles, oferim o reducere impresionantă la cel de-al doilea.

Una dintre cele mai importante cerințe pentru orice centru de divertisment este siguranța. Ce reguli aveți în vigoare și pe ce se pune accent?

La ADVENTICA, curățenia și siguranța nu sunt lucruri negociabile. Acestea sunt alineate celor mai înalte standarde. Totul începe încă de la proiectare - ergonomie, căi de acces și deplasare, fluxuri, colțuri ascuțite și așa mai departe. În fiecare țară, de obicei, instalăm un sistem de ventilație mai puternic decât este necesar, mai multe uși de evacuare. Desfășurăm propriile noastre cursuri de evacuare nu doar pentru fiecare nou angajat, ci periodic pentru întreaga echipă. Bineînțeles, toate acestea costă bani în plus, dar nu există compliment mai bun din partea oricărei mame care spune că pot merge prin parcul de distracții în șosete albe și că vor rămâne albe după vizită.

Cum ați aprecia colaborarea cu maib? Cât de ușor este pentru o companie străină să înceapă o relație bancară de afaceri într-o țară nouă?

Desigur, atunci când intră pe o piață nouă, orice companie străină simte un anumit disconfort. Nu ai niciun istoric, nicio experiență, niciun partener. Iar pentru noi, un partener financiar înțelegător este unul dintre factorii cheie de succes. Încă de la primul contact cu maib, ne-am dat seama - aceasta este banca noastră. Nivelul de profesionalism, oamenii excepționali și dorința de a înțelege în profunzime clientul au făcut ca acest proiect să fie un succes. În ADVENTICA MOLDOVA au fost investite multe economii personale, dar cofinanțarea este întotdeauna o problemă critică. Am reușit să obținem un împrumut de la maib, pe care l-am folosit pentru realizarea lucrărilor de construcție, pentru achiziționarea de echipamente de divertisment, dar asta nu este tot. Este vorba de gestionarea tranzacțiilor, a conturilor, a sistemelor POS, de participarea la diverse evenimente cu maib junior și alte carduri.

Managerul clienți, Andrei, a depășit în multe cazuri abordarea obișnuită de deservire a clienților. O astfel de grijă și atenție au contribuit la succesul ADVENTICA pe piața din Republica Moldova.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok